Milda Multioljan

                               PRIS: 75,-

MILDA MULTIOLJAN  sesam / oliv   100 ml          

PETFLASKA MED PLASTLOCK, FTALATFRI, SKA ÅTERVINNAS

Nu med bättre snäpplock!

   

SUCCÉ FÖR VÅR MILDA MULTIOLJA SESAM SOM DUSCHTVÅL, BLI REN OCH ÅTERFETTA HUDEN PÅ SAMMA GÅNG, MILD OCH BALANSERANDE ÄVEN FÖR UNDERLIVET!

 

               duscholja - intimtvättolja - babyvård  -  sminkborttagning

 

EN RIKTIG MULTIPRODUKT I ALL SIN ENKELHET!

Under senare tid har vi tittat på vad produkter ämnade till baby o barn innehåller. Man blir både förvånad och arg när man ser vilka ingredienser det är i babyprodukter. Framförallt när man ser vilka kemikalier det är i babyservetter o liknande. Men inte bara det, många tillverkare av produkter som ska vara till baby och barn underskattar kraften i t ex eteriska oljor. De kan vara ytterst verksamma och vi anser inte att man ska ha eteriska oljor eller kraftiga växtextrakter i baby- o barnprodukter. De har en helt annan hud än vuxna och koncentrationerna blir alltför kraftiga för en hud som ännu inte byggt upp ett skydd inför allt den framöver kommer att utsättas för.

Det borde finnas bra alternativ till detta tänkte vi och vi har nu tagit fram en supermild olja som har flera användningsområden för den som vill ha det allra mildaste. Oljan är något mindre fet än vår Kroppsolja Apelsinlund och sesamoljan doftar av nöt.

Detta är kallpressad ekologisk sesamolja och dito olivolja, något mildare men ändå så effektivt är svårt att hitta. Både den nötdoftande sesamoljan och olivoljan innehåller naturligt många omättade fettsyror som är mycket hudvårdande och har rejält med vitamin E.

 

Här kommer exempel på vad du kan använda den MILDA MULTIOLJAN SESAM till:

Duschning med oljan som tvål och insmörjning samtidigt är en mycket skön känsla och ja, du blir ren! Detta är nog personliga favoriten just nu, det enda negativa är att det blir lite halt på duschgolvet;). Skulle användas av alla, t ex inom äldreomsorgen. Det är ju faktiskt så att en stor del av världens befolkning tvättar sig med vegetabilisk olja och inte med uttorkande (konventionell) tvål med för starka tensider som är dåligt för vår kropp och vår miljö.

BABY

* Rengöring av babystjärten, använd små lappar av handdukar t ex och torka rent

* Smörj in hela babyn, ofta används uttorkande lotioner o d som i sin tur kan ge eksem mm

* Massera babyn mycket försiktigt, barn har svårare att reglera kroppstemperatur och sesamoljan hjälper till att hålla lite varmare och skönare

* Ha några droppar i badvattnet

* Vid skorv i hårbotten så massera försiktigt in lite olja på babyns huvud och vänta helst en halvtimme innan du försiktigt kammar loss skorven (använd ditt eget omdöme)

SMINKBORTTAGNING

* Avlägsna sminket med lite olja på en bomullspad (använd ekologiska pads annars är de fulla med bekämpningsrester)

* Fungerar lika bra för att ta bort foundation och mascara som läppstift mm

* Använd också som ansiktsolja på kvällen t ex, låt vara kvar, utmärkt för dig som vill ha det allra mildaste!

INTIMOLJA

* Använd som tvättolja för det känsliga underlivet. Använd oljan i stället för tvål i duschen eller badet med eller utan vatten och låt vara kvar utan att skölja bort

* Kan användas av män och kvinnor i underlivet men "mogna" kvinnor speciellt kan ha mycket stor hjälp mot torra slemhinnor i underlivet med denna olja

 

 

Oj, oj vilken respons vi fått på Milda Multioljan. Flera har hört av sig om oljan och det visar sig att det verkligen finns ett behov av den här multiprodukten. Den är så mild så att många som nästan inte kunnat använda några kroppsvårdsprodukter p g a allergi och stor överkänslighet älskar den. Man använder den till intimtvätt, som ansiktsolja, till babybajs i stjärten, till psoriasishud, till sminkborttagning, till hårbotteninpackning och till att smörja in under dusch. Det är i alla fall det vi hört än så länge. I går meddelade en kvinna som är allergisk mot nästan allt att alla hennes eksem på händerna gick bort på ca 5 dagar när hon smorde in med sesamoljan ca 1 gång per dag. 

 

 

INCI: Sesanum Indicum oil (KALLPRESSAD EKOLOGISK SESAMOLJA), Olea Europea oil (KALLPRESSAD EKOLOGISK OLIVOLJA), INGA ETERISKA OLJOR