Stockholm

2 ÅTERFÖRSÄLJARE

 

STOCKHOLM CITY

 

Lifeland, Norrtullsgatan 25 A


Det här är en av våra återförsäljare i Stockholm, Lifeland!

Välkommen till Lifeland önskar ägaren Eddie med personal. Detta är en mycket välsorterad hälsokostbutik och de har ett jätteutbud av kosttillskott, naturläkemedel, örter, hudvård och ekologisk mat.

Lifeland har varit återförsäljare för Marigoldprodukterna i några år och här kan du hitta stor kunskap om vad din kropp behöver för att må bra.

Lifeland ligger nära Odenplan i Stockholm (Norrtullsgatan 25A). Öppettider Må-Fre 10-18.30, Lö 11-15. Tel 08 – 33 78 78. Läs mer under deras hemsida: www.lifeland.se

 

Life Hälsobutiken på S:t Eriksgatan 46

Den här Lifebutiken drivs av AnnSofie Lundgren och den har ett brett sortiment utöver det vanliga, hon är verkligen mån om att kunna erbjuda så naturliga produkter som möjligt och hon säljer med sitt centrala läge Marigoldprodukter till en och annan kändis har vi fått höra.... 

AnnSofie skriver:

Jag är jättekaxig över att jag hittat Marigold produkterna...:)  :)  som jag känner verkligen gör skäl för namnet naturlig hudvård! och som jag är oerhört stolt över att ha i mitt sortiment!

Det är alltid lika roligt att höra gensvaret från kunder som aldrig provat innan...inget annat schampo är jag så bombsäker på att kunden gillar...och jag har ju alltid rätt!!

Mina öppettider är   Mån - Fre  10.30 - 18.30                    Tel. 08-652 37 07